Kruisdreef 36 - 2242 Pulderbos
Tel.: 03 500 27 83
Contacteer ons!
Contact
Uw bezittingen optimaal beschermd

Alarmsysteem op maat

Inbraken en home-jackings blijven jaar na jaar stijgen. Zich optimaal beveiligen tegen deze criminele feiten is dan ook aangeraden, en een alarmsysteem uit Antwerpen van Stephane security systems is dan ook dé perfecte manier om dit te doen.

Voor elk budget een passende oplossing

Als erkend installateur geven wij u passend advies. Dit betekent dat wij voor elk vooropgesteld budget een passende oplossing hebben. Dus ook voor u is er een alarmsysteem installeerbaar te Antwerpen dat volledig aan uw wensen zal voldoen.

Certificatie INCERT

Niet elke installateur van alarmsystemen beschikt over een INCERT certificaat. Deze erkenning garandeert erkenning door alle verzekeringsmaatschappijen en toont aan dat u beroep doet op een professionele vakman.

Kies dan ook voor een zelfstandige die wel over dit certificaat beschikt en neem contact op met Stephane security systems.

Contact

U bent bij ons steeds welkom met al uw vragen en/of opmerkingen. Bel ons of stuur een mailtje voor een spoedig antwoord! Ook voor installatie van camera’s en toegangsbeveiliging kunt u bij ons terecht.

Clikc+